SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 16

Serial: 13.04.2017

Arnav është i befasuar nga fakti që Kushi ka fituar një vend pune në kompaninë e tij.

Kushi bëhet keq pasi Lavania e heq atë nga puna. Cila është arsyeja?

Arnav dhe Lavania tërbohen kur Kushi futet në mbledhjen e tyre.

Të gjithë befasohen teksa Kushi deklaron se nuk do të lërë punën.

Ajo ka bindjen e plotë që ka të drejtë.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*