SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 162

Serial: 27.07.2017

Arnav i thotë Kushit se ai ka anulluar garën sepse nuk i pëlqen zhurma.

Për tja kthyer pas, Kushi dhe gjithë familja fillojnë të flasin me shenja.

Arnav mëson se Anxhali nuk është ulur të drekojë me familjen dhe mendon se ai është shkaktar i mëzitjes së saj.

Kur futet në dhomë, e sheh atë duke ngrënë. Si do të reagojë ai?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*