SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 163

Serial: 28.07.2017

Nani u rrëfen të tërëve se ka një dhuratë për fituesit. Çfarë është ajo?

Kushi dhe Arnav betohen se do të mundin njëri-tjetrin.

Teksa të tërë po praktikohen për garën, Madumati kupton që Shiam sheh Kushin në fshehtësi. Ajo përballet me të.

Arnav tërbohet kur sheh Nanda Kishore që telefonon Kushin për të folur me të.

A do të mundet Shiam të ndërrojë taktikë?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*