SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 164

Serial: 28.07.2017

Manorama thotë se Paial jo vetëm i ka vjedhur asaj Akashin por edhe pozicionin se nuse në familjen Raizda.

Akash e qetëson atë duke i thënë se ai do të jetë gjithnjë djali i saj.

Paial është e shqetësuar pasi nuk di se si Manorama do ta trajtojë atë pas martese.

Kushi kopjon Manoramën dhe Madumatin që të gëzojë Paialin.

Familja Raizda shkon në shtëpinë e Paialit. Arnav argëtohet teksa sheh Kushin të veshur si Manorama.

Arnav dhe Kushi debatojë lidhur me fituesit e garës së kërcimit.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*