SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 173

Serial: 11.09.2017

Nanda Kishore fajëson Arnavin për zbulimin e tij në ritualin fetar.

Anxhali rregullon një designer ekskluziv për Paialin.

Manorama kërkon që të zbukurohet e para.

Emri i Arnav shkruhet gabimisht në dorën e Kushit.

Nani i jep Paialit një sari të kuq dhe varësen martesore të familjes.

Manorama ndihet keq teksa sheh këtë skenë.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*