SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 174

Serial: 11.09.2017

Kushi dhe Anxhali qortojnë Arnavin pasi ai u larguar papritur.

Paial i shërben çaj Manoramës në dhomën e saj.

Manorama e paralajmëron atë që të jetë gati për jetën që e pret pas martese.

Kushi përpiqet të largojë shkronjën “A” nga dora e saj.

Arnav dëgjon mesazhin e Kushit. Ai sheh shkronjën “A” të shkruar në dorën e saj dhe e pyet.

Arnav puth Kushin dhe e sfidon atë që t’i kthejë puthjen pas.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
1 Koment
 • merita
  20 Shtator 2017 at 19:50
  Përgjigju

  si mund ta shoh kete episod

 • Përgjigju

  *

  *