SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 176

Serial: 13.09.2017

Nani dhe Anxhali janë të gëzuara pasi kuptojnë se Arnav dhe Kushi kanë ndjenja ndaj njëri-tjetrit.

Ato sillen sikur të duan të bashkojnë Kushin dhe Nanda Kishoren në mënyrë të tillë që Arnav të ketë xhelozi.

Shashi jep bekimin e tij ndaj Paialit duke lëvizur dorën e tij të paralizuar. Të tërë janë të gëzuar nga ky përparim i tij.

Cila është lëvizja e rradhës e Shiam?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*