SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 178

Serial: 14.09.2017

Nani kërcënon që do të ndërpresë marrëdhëniet me familjen Raizada dhe detyron Manoramën të pranojë Paial si nusen e saj.

Arnav qetësohet kur më në fund mëson se Kushi është mirë, por tronditet më vonë teksa e sheh të plagosur.

Akash i kërkon falje Paialit pasi fshehu të vërtetën lidhur me Manoramën.

A do të mundet Arnav t’i rrëfejë Kushit ndjenjat e tij?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*