SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 18

Serial: 14.04.2017

Kushit i caktohet për detyrë që të bëjë matjet për modelët meshkuj.

Arnav flet me sarkazëm kur ajo nuk pranon ta bëjë një punë të tillë.

A do të mundet Kushi të gjejë një mënyrë për të kryer detyrën e caktuar?

Manorama dhe Anxhali shohin Akash që po mban një shall.

Buaxhi njofton se Shiam do të jetojë me ta.

Si do të ndihet Shiham në shtëpinë e re?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*