SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 19

Serial: 17.04.2017

Manorama bisedon me Anxhalin lidhur me dasmën e Arnavit.

Arnav sheh videon e Kushit në momentin që vendos alarmin e zjarrit përmes ritualit të saj me qirinj.

Çfarë do të bëjë ai?

E gjithë zyra duket se ndjek ngjarjet mes Arnavit dhe Kushit.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*