SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 20

Serial: 17.04.2017

Kushi ja del të plotësojë të gjitha kërkesat që i japin.

Arnav dhe Lavania befasohen nga rezultatet e saj.

Si do të reagojnë familjarët kur të mësojnë se Shiam jeton në shtëpinë e tyre?

Kushi dëshiron të largohet pak më herët nga puna.

Ajo dëshiron të organizojë një festë për ditëlindjen e motrës së saj.

Arnav nga ana tjetër, ka plane të tjera.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*