SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 215

Serial: 10.10.2017

Shiam është i tërbuar, pasi Arnav nuk ka lejuar transferën e parave përmes bankës.

Kushi vendos të hapë një shërbim dreke në zyrat e Arnavit.

Pronari i mensës ankohet te Arnav, pasi lëvizja e Kushit i ka shkaktuar humbje.

Arnav i bërtet Kushit që i prishi imazhin dhe po i shkatërron biznesin. Çfarë do të bëjë ai?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*