SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 216

Serial: 11.10.2017

Shiam manipulon Anxhalin për të blerë një orë të shtrenjtë.

Arnav grindet me Kushin, pasi  mendon që ajo do ta lëndojë Anxhalin.

Shiam dëgjon debatet mes tyre dhe lajmëron Anxhalin. Kushi dhe Arnav fshehin mosmarrëveshjet e tyre në sy të saj.

Paial ndan mendimet e saj lidhur me garën e fustaneve elegante me Manoramën.

Nani dhuron bileta muaj mjalti për çiftin e ri, por Arnav anullon udhëtimin.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*