SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 219

Serial: 12.10.2017


Anxhali sheh Shiam në dhomën e Arnavit.

Shiam justifikohet duke thënë se po kërkon rrobat e tij.

Ndërkohë, Kushi mëson se klientët e rinj të Arnavit janë mashturesa.

Ajo telefonon policinë dhe i arreston. Kushi i kërkon Arnavit që ta falenderojë. Si do të reagojë ai?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione