SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 220

Serial: 13.10.2017


Një polic trafiku sheh makinën e Arnavit të parkuar keq.

Ai i kërkon Kushit patentën dhe lejen e qarkullimit.

Arnav nuk i thotë policit që në fakt shoferi është ai. Çfarë do të ndodhë?

Më vonë, Kushi mjekon Arnav me produkte bimore, e megjithatë ai vazhdon të shtiret si i sëmurë.

Cila është arsyeja e këtij veprimi?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione