SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 258

Serial: 09.09.2017

Anxhali refuzon të marrë ilaçet e saj.

Kushi shtiret sikur flet me Arnav në telefon që Anxhali të rifillojë të hajë.

Më vonë, Arnav telefonon Anxhalin dhe e njofton se është në Skoci.

Si do të jetë biseda mes Kushit dhe Arnavit?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*