SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 26

Serial: 20.04.2017

Arnav tërbohet kur mëson se Kushi ka folur me Nanin lidhur me marrëdhënien e tij me Lavanian.

Ai e dërgon atë që të punojë në shtëpinë e miqve.

Kushi mbërrin në shtëpinë e caktuar për të.

Z. Sina nuk është dakord me vendimin.

Ai thotë që shtëpia është në gjendje të keqe dhe se mund të shembet nga momenti në moment.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*