SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 261

Serial: 13.09.2017

Manorama mëson se Kushi ka pajtuar një agjenci invesitgative.

Ajo detyrohet të ndajë shqetësimet e saj me të lidhur me Arnavin.

Më vonë, Kushi shkon në aeroport dhe përpiqet që të marrë leje për të parë pamjet filmike të ditës në të cilën Arnav është larguar për në Londër.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*