SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 265

Serial: 15.11.2017

Kushi niset për në shtëpinë e Madumatit.

Ajo gjen në rrugë një nga rrëmbyesit e Arnavit dhe vendos ta ndjekë.

Rrëmbyesi e sheh dhe e mbyll atë në një dhomë. Arnav ndjen praninë e Kushit afër tij.

Akash harron takimin që ka lënë me Paial. Si do të reagojë ajo?

Me vonë, Arnav gjen Kushin dhe përpiqet të afrohet me të.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*