SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 266

Serial: 15.11.2017

Rrëmbyesit fillojnë të ngacmojnë Kushin.

Në ato momente Arnav mbledh gjithë forcat e tij dhe fillon ti godasë.

Ndërkohë, Akash i kërkon falje Paial dhe i kërkon asaj që të jetë pjesë e një feste biznesi. A do të pranojë Paial?

Arnav dhe Kushi ja dalin që të largohen nga rrëmbyesit dhe strehoen në një kasolle.  A do të munden rrëmbyesit të gjejnë se ku janë fshehur ata?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*