SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 27

Serial: 21.04.2017


Arnav mëson se Kushi nuk ka mbërritur në shtëpi.

Ai nxiton të shkojë në shtëpinë e miqve.

Shtëpia është shembur dhe Kushi gjendet brenda.

Arnav troditet dhe futet për të shpetuar Kushin.

Kushi del pa dëme, por ajo e akuzon shefin e saj për tentativë vrasjeje.

A do të lërë ajo punën?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
1 Koment
 • Ina
  21 Prill 2017 at 21:06
  Përgjigju

  a nuk muund te shihet onlibe kjo pjesa

 • Përgjigju

  *

  *