SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 28

Serial: 21.04.2017


Arnav ndihet keq pasi kupton se ka lënduar Kushin edhe pse padashje.

Kushit i bien të fikët. Anrav vendos ta dërgojë atë në shtëpi.

Paial dhe Buaxhi tronditet kur shohin Arnav që po sjell Kushin pa ndjenja.

Ata i thotë Arnav se ai është përgjegjësi për gjendjen e saj shëndetësore.

Arnav ndihet fajtor teksa sheh Kushin.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*