SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 292

Serial: 04.12.2017

Pas nxjerrjes se Shiam nga shtëpia, Anxhali ndihet keq dhe i bien të fikët.

Mashtrimet e Shiam kanë shkatërruar të tërë pjestarët e familjes.

Paial i kërkon Akashit që të ketë besim te ajo dhe te Kushi. Si do të reagojë ai?

Anxhali nuk beson asnjë fjalë të Arnavit dhe largon veten nga ai.

Ndërkohë, Arnav përballet me Kushin. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione