SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 294

Serial: 05.12.2017

Arnav përpiqet që të bëjë Kushin të ndihet mirë.

Anxhali ka filluar të mos hajë më rregullisht.

Edhe pse kjo është nevojë parësore për foshnjën që pret, duket sikur Anxhali nuk do tja dijë.

Në një moment, Anxhali largohet nga shtëpia duke bërë familjen Raizada të shqetësohet me faktin.

Ajo vendos të abortojë në spital.

Nani dhe Marnorama fajësojnë Kushin që injoruan këshillën e tyre.

Më vonë, Arnav mbërrin në spital. A do të mundet ai të gjejë Anxhalin në kohë?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
2 Komente
 • marsi
  4 Dhjetor 2017 at 22:04
  Përgjigju

  Super tenenovel por pjes me te zjatura megjithate super

 • meli
  5 Dhjetor 2017 at 22:01
  Përgjigju

  Super film eshte por pjeset pak te gjata

 • Përgjigju

  *

  *


  Emisione