SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 297

Serial: 07.12.2017

Kushi është e mërzitur, pasi Arnav ka harruar ditëlindjen e saj.

Më vonë, ajo do të marrë një dhuratë. Kush është dërguesi i saj?

Ndërsa Paial gatuan për Kushin, Manorama shkakton grindje mes Akash dhe Paial.

Anxhali merr tufë me trëndafila të kuq.

Edhe pse ato janë për Kushin, ajo gëzon duke menduar se janë për veten.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*