SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 298

Serial: 08.12.2017

Arnav gënjen Anxhalin lidhur me trëndafilat e kuq, që ta bëjë atë të ndihet e lumtur.

Kushi merr dhurata nga Paial dhe Nanda Kishore.

Për të befasuar Kushin, Arnav ndriçon anët e pishinës dhe më tej e detyron atë të presë tortën.

Anxhali sheh Arnavin duke i dhënë Kushit tortë. Ajo kupton gabimin e saj dhe hedh lulet.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*