SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 344

Serial: 10.01.2018

Shiam ja del të sjellë Garimën dhe Dadin përballë njëra-tjetrës.

Dadi akuzon Garimën që ka shkatërruar familjen e saj duke patur një marrëdhënie me babain e Arnav.

Ajo vendos që të përdorë këtë arsye si justifikim për të ndaluar dasmën.

Garima i përgjërohet Dadit të mos e dënojë Kushin për gabimet e saj.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*