SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 347

Serial: 12.01.2018

Tepër i gëzuar, Arnav vallëzon në ceremoninë tradicionale dhe propozon formalisht Kushin.

Kushi i kërkon Nanda Kishores që të organizojë një festë beqarie për Arnav.

Si do të jetë festa që do të organizojë ai?

Shiam fsheh foton e Garimës dhe babait të Arnavit, por dikush tjetër e gjen atë.

Kush e ka foton tashmë?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione