SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 348

Serial: 12.01.2018

Paial qorton Kushin dhe i shpjegon se festa e beqarisë nënkupton përdorimin e pijeve dhe femrave të tjera. Si do të reagojë Kushi?

Më tej, Arnav i rrëfen se festa e beqarisë u sajua vetëm për ta vënë Kushin në lojë.

Në mbrëmje, Arnav befason Kushin me një pamje të yjeve në shtëpinë e fshatit.

Ata kalojnë momente romatike së bashku dhe i rrëfejnë njëri-tjetrit dashurinë e tyre ndaj njëri-tjetrit.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione