SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 51

Serial: 09.05.2017


Anxhali dhe Arnav takohen rastësisht me Shiam.

Çfarë justifikimi do të gjejë ai ndaj tyre?

Ndërkohë, Lavania dhe Manorama kthejnë përmbys kuzhinën.

Kushi emocionohet kur Buaxhi i jep asaj ëmbëlsira.

Kjo e çon atë të mendojë për një ide të veçantë.

E vendosur, ajo do të hapë një dyqan ëmbëlsirash përpara shtëpisë.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*