SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 52

Serial: 10.05.2017

Manorama dhe Lavania janë të mërzitura që po gatuajnë darkën.

Nga ana tjetër Kushi, Payal dhe Madumati kanë ngritur dyqanin dhe janë në pritje për klientë.

Ndërkohë, Nani dyshon në aftësitë e Lavanias për të gatuar dhe Manorama detyrohet ti rrëfejë asaj të vërtetën.

Nani dhe Arnav janë shumë të mërzitur lidhur me gënjeshtrën që i ka thënë Lavania.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*