SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 54

Serial: 11.05.2017

Nani i kërkon Lavaniës që të lërë dhomën e Arnav.

Shiam gëzohet kur mëson se Kushi është ende në Delhi.

Mëngjesin pasardhës, Manorama zgjon Lavaniën dhe i kërkon asaj të bëjë ritualin e mëngjesit.

Ndërkohë, Kushi vendos të shpërndajë ëmbëlsira në bizneset përreth duke u përpjekur kështu të rritë numrin e klientëve.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
1 Koment
 • Ela
  11 Maj 2017 at 16:00
  Përgjigju

  Shum interesant

 • Përgjigju

  *

  *


  Emisione