SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 56

Serial: 12.05.2017


Arnav dhe Nani vendosin të mos mbajnë mëri përgjatë festës së martesës mes Anxhalit dhe Shiam.

Payal dhe Kushi janë të lumtura pasi ja dalin të përfundojnë gjithçka në kohë për festën.

Anxhali gëzohet kur sheh surprizën që Shiam ka bërë për të.

Kushi tronditet kur mëson se ëmbëlsirat duhet të dërgohen në shtëpinë Raizada.

Paial i kërkon Kushit të mbyllë porosinë.

Nani tërbohet kur Lavania hedh ëmbëlsirat e përgatitura për Shiam.

A do të mundet Kushi të dorëzojë ëmbëlsirat në shtëpinë e Arnav?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*