SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 58

Serial: 15.05.2017

Nani nuk pranon performancën e kërcimit të Lavaniës dhe ankohet te Anxhali.

E mërzitur, Lavania fillon të pijë.

Shiam largohet nga festa dhe Kushi qëndron pranë Anxhalit.

Në të njëjtën kohë, Manorama largon ëmbëlsirat duke prishur kështu kontratën e Kushit.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione