SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 59

Serial: 16.05.2017

Manorama nxit Nanin dhe Anxhalin kundër Kushit, por ato e mbështesin dhe i kërkojnë që të shërbejë ëmbëlsirat për të ftuarit.

Lavania, tashmë e dehur, fyen Nanin duke detyruar kështu Arnav që të kërkojë të falur.

Nani qorton Manoramën për mbështetjen që i ka bërë Lavaniës.

Ndërkohë, Madumati tronditet kur mëson se çfarë ka ndodhur me ëmbëlsirat.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione