SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 60

Serial: 16.05.2017


Lavania kërkon falje për fyerjet ndaj Nanit dhe që shkatërroi festën.

Punëdhënësi refuzon që të paguajë Kushin.

Nga ana tjetër, Shiam përpiqet që të bindë Kushin që të kthehet pas në Luknau.

Teksa sheh se Anxhali po vjen drejt tij, Shiam largohet nga shtëpia e Kushit.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*