SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 63

Serial: 18.05.2017

Kushi bind Nanin lidhur me trainimin e Lavaniës.

Nani flet me Laksmin për planin që ajo dhe Kushi kanë thurur.

Ndërkohë, Anxhali i kërkon Kushit që të thurë një byzylyk për Shiam.

Më vonë, Kushi do të ketë për detyrë t’i mësojë Lavanjës se si të bëjë çaj xhinxhëri si dhe mezera të vogla.

Anxhali u kërkon atyre që të përgatisin darkën.

Arnav i kërkon Kushit të largohet menjëherë sapo e sheh në kuzhinë.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*