SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 64

Serial: 18.05.2017

Arnav është tejet i mërizitur me Anxhalin.

Ai e qorton atë kur mëson se ardhja e Kushit ishte ide e saj.

Arnav vazhdon të fyejë Kushin dhe i kërkon të largohet.

Anxhali është e mërzitur me Arnav, i cili largohet nga shtëpia duke u ndjerë fajtor.

Më vonë ai shkon në shtëpinë e Kushit dhe e paguan për të bërë punën e Anxhalit.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
2 Komente
 • ledisa
  18 Maj 2017 at 17:28
  Përgjigju

  shume bukur

 • ledisa spahi
  18 Maj 2017 at 17:29
  Përgjigju

  shume bukur

 • Përgjigju

  *

  *