SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 65

Serial: 19.05.2017


Anxhali nuk gjendet asgjëkundi.

Nani i kërkon Arnav dhe Kushit që të vihen në lëvizje.

Arnav fajëson Kushin për problemin në të cilin ndodhen.

Ai më në fund gjen Anxhalin në tempull dhe i kërkon falje për sjelljen e tij të ashpër.

Anxhali telefonon Shiam dhe i thotë se Kushi po e pret që ti lidhë byzylykun e thurur.

Si do të reagojë ai?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*