SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 66

Serial: 19.05.2017


Lavania i shpjegon Kushit idenë e bashkëjetesës.

Arnav i kërkon Lavaniës të zgjedhë mes shtëpisë dhe zyrës.

Shiam bën të pamundurën për të provokuar Kushin kundër famljes Raizda me qëllim që ta mbajë atë larg vetes.

A do të mundet ai të zbatojë me sukses planin e tij?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*