STOP – EMISIONI 177 (SEZONI 2)

Emision: 08.05.2017

Hitparade i absurdit shqiptar.
Në Universitetin “Aleksandër Moisiu” në Durrës bëhen punime krasah procesit mësimor. Në një klasë të një shkollë 9-vjecare luhet futboll në vend të orës së gjuhës, ndërsa klasa i ngjan më shumë një stalle.Një makinë policie bie në gropë.Një qytetar ka filmuar dhe sjellë në redaksinë e “Stop”mullarë me bar në mes të rrugës. Janë këto disa nga videot e transmetuara dhe komentuara në hitparade-n e sotëm në “Stop”.

Kategori
STOP
0 Komente

Përgjigju

*

*