STOP – EMISIONI 182 (SEZONI 2)

Emision: 15.05.2017

Hitparade i absurdit ne “Stop”
Nje qytetar ka shkruar nje lutje per banoret qe te mos heqin spinen. Pasi eshte lodhur me kete kerkese, qytetari shkruan se e ka perseritur kete gje 100 here. Mesuesja perdor celularin ndersa zhvillon mesimin ne klase. Kjo nuk duket ne dukuri e vecuar, pasi nje mesuese tjeter ben te njejten gje. Jane keto disa videot qe shfaqen dhe komentohen ne emisionin e sotem “Stop”, ne rubriken “hitparade i absurdit”

Kategori
STOP
0 Komente

Përgjigju

*

*