STOP – EMISIONI 226 (SEZONI 2)

Emision: 14.07.2017

“Stop”, një vit investigim, problematikë, por edhe shumë humor.
Në emisionin e fundit për këtë sezon televiziv, vijnë pjesët më kulmore, që shoqërohen me humor në studio nga Saimiri, Genti dhe balerinat.Prona në Shëngjin, vajzat si greke të lashta,dera e Urdhrit franceskan në Shkodër,apo dyqani pa derë në zonën e Astirit, janë disa nga puntatat, ku humori në studio, ka qenë shpesh i papërmbajtshëm.

“Stop”, një vit investigim, problematikë, por edhe shumë humor.
Në emisionin e fundit për këtë sezon televiziv, vijnë pjesët më kulmore, që shoqërohen me humor në studio nga Saimiri, Genti dhe balerinat.Cunat duke i dhënë bebes për të pirë, qendra kulturore e romëve Korcë,djalë apo vajzë në gjykatë apo byzylyku i fushatës së Ramës, janë disa nga momentet, që krijojnë humor, në pjesën e dytë të emisionit të fundit.

“Stop”, një vit investigim, problematikë, por edhe shumë humor.
Në emisionin e fundit për këtë sezon televiziv, vijnë pjesët më kulmore, që shoqërohen me humor në studio nga Saimiri, Genti dhe balerinat.Kamera e fshehtë për rezonancën, rilindja si eksperiment apo varianti horror i kësulkuqes,janë disa nga argumentat që shkaktojnë shumë humor në studion e “Stop”.

Kategori
STOP
1 Koment
 • 1″‘`–
  17 Korrik 2017 at 10:17
  Përgjigju

  1

 • Përgjigju

  *

  *


  Emisione