SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 11

Serial: 21.11.2017

Sulltan Ahmet merr vesh çfarë i ka ndodhur Anastasias duke i kërkuar asaj falje.

Ajo duhet të vendosë edhe për jetën e konkubinës që i bëri keq.

Sulltaneshë Safija i jep një hajmali Halimes.

Çfarë do të mësojë Sulltani Ahmet për nënën e tij?

Edhe pse i ri në moshë sulltani duhet të marrë vendime të rëndësishme dhe të eleminojë kundërshtarët. A do të behet ai mizor?

Kategori
Sulltanesha Kosem
0 Komente

Përgjigju

*

*