SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 26

Serial: 03.01.2018

Një konkubinë e re nga i njëjti vend me Hyremin e dikurshëm, ka ardhur në harem.

A do të bëhet ajo e preferuara tjetër e Sulltan Ahmetit?

Kosem është armike e përjetshme me Sulltanishë Safijen dhe nuk i përulet më kurrë asaj.

Skënderi kërkon të dijë çfarë shkruhet në veshjen kur lindi dhe a do të marre vesh ai që është djali shpëtuar i Safijes?

Kategori
Sulltanesha Kosem
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione