SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 30

Serial: 10.01.2018

Sulltaneshë Safija merr vesh që djali i saj jeton diku, por ajo nuk e di qe atë e ka kaq pranë në Saraje.

Letra e Fahrijes përfundon në duart e Kosemit e cila tashmë ka një armë të fortë për të dëbuar Safijen nga sarajet.

Sulltaneshe Safija e zënë ngushtë më në fund dorëzohet dhe pranon të largohet. Kosemi shijon triumfin e saj të parë të madh.

Tashmë Safija ka mbetur edhe pa njerëzit e saj besnikë. Xheneti e tradhëton në sy dhe bashkohet me Kosemin.

Kosem i rrëfen Ahmetit të vërtetën se kush e helmoi atë dhe Mustafain.

Kategori
Sulltanesha Kosem
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione