SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 5

Serial: 31.10.2017

A e përkrah Anasian Nëna Sulltaneshë?

Cili do të jetë fati i Sulltaneshes Halime dhe princit Mustafa tashmë të burgosur?

Sulltan Ahmetit sërish i dërgohet një konkubine në dhomën e gjumit.

Në harem ka nisur xhelozia dhe talljet për Anastasian.

Një grindje do të bëjë fajtore njërën prej tyre.

Nëna sulltaneshë përfiton nga rasti për ndëshkim.

Kategori
Sulltanesha Kosem
1 Koment
 • janna
  26 Tetor 2017 at 18:57
  Përgjigju

  ok

 • Përgjigju

  *

  *