SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 6

Serial: 01.11.2017

Një dashuri e fshehtë ka lindur brenda mureve të sarajeve të sulltanit.

Sulltan Ahmet jep vendimin për fatin e sulltaneshës Halime dhe vëllait të tij princit Mustafa.

Anastasia ndodhet në vendin e gabuar duke u bërë dëshmitare e një vrasjeje. Çfarë do të ndodh me të?

Një kryengritje po ndodh brenda pallatit. Si do ta menaxhojë situaten sulltan Ahmeti?

Kategori
Sulltanesha Kosem
0 Komente

Përgjigju

*

*