SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 7

Serial: 07.11.2017

Anastasia arrin ti shpëtojë vdekjes dhe të rikthehet në pallat.

A do të qetësohen gjakrat në oborrin perandorak dhe kush do ta ndihmojë sulltan Ahmetin?

Sulltan Ahmeti merr vesh çfarë ka ndodhur me Anastasian, por a do të rrëfejë ajo të vërtetën?

Armiku i saj gjendet shumë afër me të.

Kategori
Sulltanesha Kosem
0 Komente

Përgjigju

*

*