Tashmë do ju duhet të “paguani” në Messenger

Facebook Messenger ka prezantuar veçorinë më të re. Kjo është pagesa përmes Messengerit, në grupe të bisedave.

Duke nisur nga sot në SHBA, përdoruesit e sistemit operativ Android dhe kompjuterëve mund të dërgojnë pagesa dhe të ndajnë pagesa në grupe të njerëzve.

Sa i përket versionit të Messengerit për iPhone, kjo veçori do të shtohet së shpejti.

Pagesat bëhen në mënyrë të drejtpërdrejtë përmes kartelave të përdoruesve dhe  paratë dorëzohen në llogarinë bankare të përdoruesve.

Të gjithë brenda grupit njoftohen për pagesat.

Kategori
Te funditTë gjithaTeknologji
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione